Am conceput o lista cu cele mai frecvente intrebari din mediul videochatului online.

NoBoss Studio

NoBoss Studio

Ce trebuie sa fac pentru a participa la interviu?

Trebuie sa ne suni sau sa ne dai un telefon la 0748.956.546. Alternativ, ne poti trimite un mesaj folosind formularul de contact sau aplicatia de chat online.

Cum stiu daca ma calific pentru activitatea de model online?

Nu exista studii pentru asa ceva – exista munca si training. Ce trebuie sa faci, in prima instanta, este sa ne contactezi. Credem ca talentul il poate avea oricine. Vom avea o discutie si vom stabili, de comun acord, daca vom continua o eventuala colaborare.

In ce consta interviul?

In principiu, vom discuta despre tine, despre ce iti place sa faci, despre ce iti doresti in viata. Nu este un interviu tehnic, ci mai degraba o modalitate de comunicare. Industria noastra este o alta latura a comunicarii, iar interviul nu face exceptie.

Cand pot sa incep?

Indata ce ai fost admisa si am stabilit impreuna termenii contractuali.

Unde imi voi desfasura activitatea?

Pentru inceput, doar in studio. Exista si posibilitatea de colaborare de acasa, insa activitatea ti-o desfasori in cadrul NoBoss Studio. Putem discuta de o colaborare la distanta doar dupa perioada de training.

Cat trebuie sa lucrez?

Depinde de tine. La inceput, este recomandat sa lucrezi aproximativ 6 ore pe zi. Te sfatuim sa ajungi mai devreme cu 30 de minute pentru a avea timp sa te pregatesti pentru sesiunea de chat – outfituri, machiaj, coafor – toate sunt importante.

Am zile libere?

Contractul individual de munca stipuleaza 2 zile libere pe saptamana – in cele mai multe din cazuri la sfarsit de saptamana. Anual, ai dreptul la concediu.

Sunt in sesiune. Ce fac?

Vom gasi o solutie de program care sa-ti permita sa-ti sustii examenele. Orele de lucru sunt flexibile iar studioul este deschis 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Apreciem si incurajam educatia. De altfel, majoritatea modelelor noastre sunt studente.

Cum trebuie sa ma imbrac?

Sta la latitudinea ta. La inceput, o sa probezi ce ti se potriveste mai bine. Trebuie sa convingi, sa joci un rol. Daca nu ai haine corespunzatoare, te vom ajuta, inclusiv financiar, sa ti le procuri.

Ce trebuie sa fac?

Site-ul nostru contine informatii complete despre activitatea de videochat in general. Clientela este masculina, din toate categoriile sociale, cu preponderenta doctori, avocati, manageri si toate tipurile de antreprenori, mai mici sau mai mari. Trebuie sa stai de vorba cu ei, sa le placi, sa ii faci sa petreaca cat mai mult timp alaturi de tine. Discutia este, de fapt, un flirt, care poate avea si tenta sexuala. De multe ori, oamenii sunt prezenti pe platformele noastre doar pentru a discuta, pentru a primi atentie.

Cat o sa castig in prima luna?

Una din ultimele fete care ni s-a alaturat a facut in prima luna 1.750 de dolari, fara sa fie cel mai fericit exemplu. Cele mai slabe castiguri de inceput se invart in jurul valorii de 500 de dolari.

Cati bani pot sa fac?

Cerul este limita! Un model mediu, cu experienta medie, face peste 2.000 de dolari pe luna. Totul depinde de personalitatea ta si abilitatea de a-ti incanta interlocutorii. Banii cei mai multi se fac de la clienti fideli. Un model de succes, experimentat, sare de 4.000 de dolari pe luna. Sumele sunt absolute REALE.

Nu sunt din Bucuresti. Ce fac?

In primul rand, participi la interviu. In eventualitatea in care decidem sa continuam colaborarea vom incerca sa gasim o solutie de cazare sau transport, in functie de distanta la care te afli de Bucuresti. PS: Oferim cazare gratuita!

Trebuie sa arat ca un manechin?

Este una din cele mai frecvente intrebari. Aspectul general placut este apreciat. Trebuie sa fii ingrijita, curata si inteligenta. Personalitatea primeaza, nu aspectul fizic extraordinar. Banii se fac prin abilitatile deprinse, nu neaparat prin aspectul fizic. Exista o categorie de clienti pentru fiecare tipologie, pentru fiecare personalitate.

Unde este studioul?

In Bucuresti – intr-o cladire moderna, discreta, foarte aproape de toate mijloacele de transport in comun.

Imi dati ragaz sa vad daca ma pricep?

Categoric DA. Ai la dispozitie traineri profesionisti care-ti vor divulga toate secretele activitatii de videochat. In prima perioada de timp ne vom concentra pe training. Totusi, vei stii rapid daca ai vreo inclinatie spre videochat.

Ce se intampla daca semnez contract si nu imi place?

Reziliem contractul de comun acord si cu un zambet pe buze. Imaginea noastra, ca studio, a fost construita in timp bazandu-se pe respect si prietenie.

NoBoss Studio