De ce sa fii model de videochat?

NoBoss Studio

Ce trebuie sa fac in Videochat? Chat de calitate!

Te folosesti de cunostintele de psihologie, de intuitia feminina, cultura generala (cunostinte despre sau istoria altor tari, altor popoare)
O sa-ti placa la nebunie!
Trebuie sa iti folosesti si sa iti “ascuti” metodele de seductie si atractie: make-up care sa te avantajeze, haine care sa iti sublinieze atuurile corpului, accesorii care sa iti scoata in evidenta feminitatea.
Acestea sunt atuuri in videochat!
Foarte important este sa te perfectionezi in limbajul non-verbal (body language), dar sa o faci in asa fel incat sa te simti bine si comfortabil!
Zambeste si fii cat mai naturala!
Daca ajungi sa te iubesti pe tine insuti, si membri de pe site-urile de videochat se vor transforma in admiratorii tai virtuali!
Definitia de videochat = Socializare draguta si avantajoasa!

NoBoss Studio

Videochatul este legal sau nu?
O intrebare pe care o auzim foarte des in ROMANIA !!!
Activitatea de videochat este legala, fiind reglementata de legea 196/2003, ulterior modificata si completata prin legea 496/2004.
NoBoss, indeplineste toate criterile legale pentru desfasurarea activitatii in conditii optime si legale.
Din dorinta de a fi profesionisti pana la capat, nu ne abatem de la cadrul legislativ aferent acestui domeniu de activitate.
Pentru siguranta angajatelor, numele studioului nu are nici o legatura cu numele firmei.
Nu exista cod COR pentru postul model videochat si in contract nu se face referire la acest domeniu.
Un lucru foarte important pe care trebuie sa il stii este ca nu trebuie sa iti fie rusine cu acest job, in ROMANIA lumea are o perceptie negativa asupra activitatii de videochat tocmai pentru ca nu stiu ce inseamna, insa el include mai intai de toate PSIHOLOGIE si COMUNICARE.
Gandeste-te cat de frumos este sa faci bani doar comunicand, tastand cu persoane aflate pe alte teritorii!
Iti vei face noi prieteni care vor dori sa te cunoasca mai bine, vei petrece mult timp in privat vorbind despre diferite subiecte importante sau neimportante.
Deoarece este jobul care iti confera o siguranta financiara, lucru pe care in ziua de azi cu toti il cautam, NoBoss isi propune sa-ti prezinte realitatea despre acesta activitate.
Aproape toti castiga intre 5 mii si 100 de mii euro pe luna, ca oameni de afaceri, avocati, medici, arhitecti, etc isi doresc partenere de discutii prin videochat care sa le redea increderea in ei insisi. Deci videochatul inseamna, asa cum se si numeste, video+chat, adica o conversatie in care cele 2 persoane se vad prin intermediul unei camere video.
Continutul discutiilor cat si desfasurarea lor sunt strict confidentiale si depind exclusiv de abilitatile modelului, fiecare fiind liber sa faca tot ce isi doreste in private chat.
Pe aceste site-uri de videochat se logheaza baieti din USA, CANADA, AUSTRALIA, NOUA ZEELANDA, MAREA BRITANIE, OLANDA, ELVETIA, BELGIA, NORVEGIA, SUEDIA etc.
Ei doresc sa isi petreaca timpul liber in compania unor persoane dragute, sociabile si inteligente.
Credeai ca sunt in cautare de staruri porno? NICI VORBA!
Daca asta ar fi cautat, s-ar fi uitat la filme erotice, filme care sunt gratis pe internet.
Memebrii acestor site-uri de videochat sunt persoane timide, persoane carora le lipseste increderea sau care au deceptii in dragoste.

NoBoss Studio

ATENTIE!!!

CONFIDENTIALITATE MAXIMA

Publicul din Romania nu are acces la site-urile pe care vei activa, astfel ca prietenii si familia nu te pot vedea.

NoBoss Studio